De tijd van pakjes en zakjes is officieel voorbij. Tijd voor met liefde zelfgemaakte pastasaus. En geen paniek. Ook als je niet zo’n keukenprins(es) bent, maak je deze in een handomdraai.

Benodigdheden:
- blender
Ingrediënten voor een pastasaus van 4 personen:
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 theelepels oregano
- 2 theelepels baslicum
- 1/2 theelepel suiker
- beetje citroen
- zout & peper naar smaak
- 8 vleestomaten
- blikje tomatenpuree
Aan de slag
Was de tomaten en snij ze in 8 partjes. Ontdoe ze van het groene hartje. Meng samen met de tomatenpuree de tomaten in de blender. Combineer met de olijfolie en de kruiden. Voeg de citroen er als laatst aan toe.
Meng het tot een glad geheel. Proef of je er eventueel wat zout en peper bij wil doen.
Klaar is je pastasaus!