Mijn services

Advies nodig over gezonde voeding? Hulp nodig met afvallen? Of een motivator nodig om te blijven sporten? Ik bied verschillende pakketten aan. Toch behoefte aan iets anders? Ik doe aan maatwerk. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Fit&Gezond met voeding
Met Fit&Gezond krijg je begeleiding op gebied van gezond en verantwoord eten. Met een op maat gemaakt advies, krijg je een persoonlijke aandacht om met kleine stappen een gezonde leefstijl eigen te maken.

Samen werken we in een periode van 3, 6 of 12 maanden naar een gezonde leefstijl. Je leert alles over gezonde voeding, afvallen zonder dieet te volgen en hoe je dagelijkse beweging meer kan integreren in je leven. Je leert een gezond weekmenu samen te stellen, leert alles over jou relatie ten opzichte van voeding en trucs om slimmer met voeding om te gaan.

Pakketten starten vanaf € 300,-

Small Group Training
Met Small Group Training sport je buiten in een kleine groep (maximaal 12 mensen) aan je fitheid, conditie, kracht & lenigheid. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht. Alle niveaus zijn welkom.

We trainen op verschillende locaties in Sassenheim.

Je kan kiezen voor een strippenkaart of een abonnementsvorm.


Personal Training (aan huis)
We gaan 1-op-1 aan de slag met jouw sportdoelen. Dit kan bij jou thuis, maar de trainingen kunnen ook buiten plaatsvinden. Na een intake wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. Ik zorg dat je gemotiveerd blijft en je doelen behaald.

Vanaf € 55,- per sessie.

Online training met voortgangsregistratie
Heb je alleen behoefte aan een trainingsschema op maat. Waarbij we je 1 keer per maand wegen, meten en je testen op je fitheid? Dan is dit echt iets voor jou. Je krijgt een persoonlijk schema en traint op je eigen tempo.

Naar aanleiding van een uitgebreide intake krijg ik een duidelijk beeld van je. Door middel van fitheidstesten houden we de voortgang in je training in de gaten en sturen bij waar nodig.

Minstens 6 maanden voor €65,- per maand.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial